Offertförfrågan

Ring oss på 0739-82 62 30 eller använd kontaktformuläret nedan.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Boka hembesök

Ring oss på 0739-82 62 30 eller använd kontaktformuläret nedan.

Meny

 

Tapas

Att börja med

  1. 1 AIOLI 30:-
    Vitlöksmajonnäs (vegetarisk)
  2. 2 CESTA DE PAN CAMPESINO  CON MOJOS , SALSA , MOJO ROJO, AIOLI, Y  MOJO VERDE54:-
    Korg med levainbröd (surdegsbröd) med dip, Salsa , mojo rojo, aioli, och mojo verde
  3. 3 CESTA DE PAN CAMPESINO 37:-
    Korg med levainbröd (surdegsbröd), (vegetarisk)
  4. 4 PAN AL AJILLO 49:-
    Vitlöksbröd
  5. 5 ACEITUNAS BARIADAS 40:-
    Marinerade oliver i salmuera
  6. 6 ALMENDRAS MARCONA SALADAS 35:-
    Saltade Marconamandlar
  7. 7 PATATAS FRITAS CON PIMENTON PICANTE 35:-
    Chips med pimenton
  8. 8 COCA MALLORQUINA 79:-
    Mallokinsk Pizza
  9.  

From the Sea /Fisk & Skaldjur

  1. 9 GAMBAS AL PIL PIL & HOT CHILLI PEPPER 76:-
    Gambas i olivolja, vitlök och chilli
  2. 10 ZAMBURIÑAS A LA GALLEGA (6 UNIDADES)  110:-
    Ugnsgrattinerade pilgrimsmusslor
  3. 11CHIPIRONES A LA ANDALUZA 68:-
    Friterade minibläckfiskringar med citron & citron
  4. 12 MEJILLONES A LA MARINERA 115:-
    Moules mariniere 300g odlade blåmusslor,kokta i vitvin, grädde, vitlök, scharlottenlök och persilja
  5. 13 MOJAMA DE ATUN 79:-
    Saltad och lufttorkat tonfisk som serveras i skivor med mandlar och med lite olivolja
  6. 14 PIQUILLOS CON MARISCO 81:-
    Fyllda Piquillo paprikor med skaldjur
  7. 15 PULPO A LA MADRILEÑA 65:-
    Pulpo på Madridsvis

Vegetarian/Vegetariskt

  1. 16 PATATAS CON AIOLI 48:-
    Potatis med aioli efter hemligt recept
  2. 17 PATATAS BRAVAS  51:-
    Friterade potatisbitar med bravas sås
  3. 18 TORTILLA ESPAÑOLA CON MOJO 52:-
    Spansk potatisomelett med mojo 
  4. 19 REMOLACHA TRES DELICIAS CON NUECES 69:-
    Tre sorts betor med valnötter ostginskum och senapsdressing
  5. 20 BERENGENAS FRITAS CON MIEL DE CAÑA 69:-
    Aubergine sticks med sockerrörshonung och lime
  6. 21 QUESO MANCHEGO DE CABRA CON CHILI 58:-
    Chilimarinerad getost från La Mancha, lagrad i 6 månader
  7. 22 CHAMPIÑONES AL AJILLO 49:-
    Vitlökschampinjoner
  8. 23PIMIENTOS DEL PADRON 58:-
    Stekta saltade spanska minipaprikor
  9. 24CESTA DE VERDURAS CON SALSA 68:-
    Pankopanerad grönsakskorg, rödbetor, blomkål, saltgurka och dipp
  10. 25BATATA FRITA CON SALSA PICANTE 47:-
    Sötpotatis pommes med tomat och chilisalsa

From farm & meadow/Kötträtter

  1. 26 SECRETO IBERICO A LA PLANCHA CON DADOS DE SERRANO76:-
    Iberisk gris med tärnad serrano och aioli
  2. 27 COSTILLAR DE CERDO CON SALSA BARBACOA 79:-
    Våra fantastiskt goda ribs med La Uvas BBQ- glaze
  3. 28 QUESO FRESCO DE CABRA CON SERRANO, PIÑONES Y MIEL 85:-
    Serranoinlindad getost, ugnsbakad med rostade pinjenötter och honung
  4. 29 TORREZNOS DE SORIA55:-
    Sidfläsk med krispig svål från Soria
  5. 30PINCHOS MORUNOS 75:-
    Kryddigt köttfärsspett med mojo
  6. 31 2 MINI HAMBURGUESAS DE VACA RUBIA GALLEGA 95:-
    2 Höggrevsminihamburgare med picklad rödlök och aioli Högrev av Rubia Gallega kossa som är frigående djur från galicia
    Levereras till Sjärnkrogar i hella Europa , fantastiskt småkrikt kött
  7. 32DATILES CON BACON 52:-
    Friterade dadlar med bacon
  8. 33 CHISTORRAS DE NAVARRA A LA PLANCHA 62:-
    Chistorras (färsk spansk korv från Navarra)
  9. 34FLAMENQUINES69:-
    Panerade fläskrullader med Serranoskinka och ost
  10. 35CROQUETAS DE LA CASA 59:-
    Husets kroketter
  11. 36BOCADOS DE POLLO CON SALSA PICANTE 69:-
    Panerade kycklingbitar med sweetchili sås

Cold cuts/Charkurerier

Embutidos/Charkuterier
Charkuterierna framställs från iberiska grisar som lever fritt ute i naturen och som enbart äter naturliga produkter. Charkuterierna är kryddade med salt,vitlök och ”pimentón”.

  1. 37 SELECCION DE CURADOS 195:-
    Patanegra, lomo, chorizo, cecina, salchichon med smågrönt
  2. 38 CHORIZO IBERICO 67:-
    Ibéricochorizo
  3. 39 SALCHICHON IBERICO 68:-
    Pepparsalami från Pamplona
  4. 40 CECINA LEONESA 94:-
    Torkat och rökt nötkött (sirloin), en av Spaniens bästa smakupplevelser
  5. 41 JAMON IBERICO PATANEGRA 60 G 141:-
    Ibericoskinka pata negra
  6. 42 LOMO IBERICO 94:-
    Luftorkad fläskytterfilé
  7. 43QUESO MANCHEGO CON MERMELADA 69:-
    Manchegoost
  8. 44QUESO DE CABRALES 65:-
    Cabralesost
  9. 45QUESO GARROTXA 69:-
    Praktfull hantverksost gjord på getmjölk och lagrad i fem veckor
  10. 46SELECCION DE QUESOS 170:-
    Manchegoost, Cabrales, Garotxa, fikon

El Menu de Tapeo, 259:-/pers

För två personer eller fler

  • Korg med levainbröd (surdegsbröd) med dip, salsa , mojo rojo, aioli, och mojo verde
  • Marinerade Gordaloliver i salmuera
  • Gambas i olivolja, vitlök och chilli
  • Friterade chipirones med cirton
  • Potatis med aioli efter hemligt recept
  • Padrones (Stekta saltade spanska minipaprikor med havssalt)
  • Friterade dadlar med bacon
  • Champinjoner i vitlök
  • Flamenquines (fläskrullader med Serranoskinka ost)
  • Husets kroketter
  • Serranoinlindad getost med rostade pinjenötter och honung

JULTAPAS 389:-/pers

För två personer eller fler

  • Korg med levainbröd (surdegsbröd) med dip, Salsa , mojo rojo, aioli, och mojo verde
  • Marinerade oliver i salmuera
  • Pimientos del piquillo rellenos
  • Tre sorts betor med valnötter ostginskum och senapsdressing
  • Zamburiñas (Ugnsgrattinerade pilgrimsmusslor )
  • Mojama (Saltad och lufttorkat tonfisk som serveras i skivor med mandlar och med lite olivolja)
  • Gambas Pil Pil
  • Musslor i Marinerasås
  • Pulpo a la madrileña
  • Potatis med aioli efter hemligt recept
  • Secreto Iberico
  • Fantastiskt goda ribs med La Uvas BBQ- glaze
  • Torreznos Sidfläsk med krispig svål från Soria
  • Croquetas
  • Chistorras (färsk spansk korv från Navarra)
  • Kryddigt köttfärsspett med mojo

A la Carta /A la carté

  1. 47 CHORIPAN 125:-
    Chorizo i Brioche bröd med karameliserad rödlök,surkål,sötpotatispommes med salsa
  2. 48PEKINGS BÄSTA BURGARE 165:-
    Högrevsburgare från nära håll med cabralesost, picklad rödlök,pommes,sallad,
  3. 49 HAMBURGUESA DE PUTAMADRE HOT AND SPICY185:-
    Burgare på högrev med bacon, pepperjackost, chilidressing sallad, tomat, jalapeños & pommes frites
  4. 50 COSTILLAR DE CERDO CON SALSA DE BARBACOA Y GUARNICION 185:-
    Ribs med La Uvas BBQ sås, padrom paprika och pommes.
  5. 51 SECRETO IBERICO AL GRILL  235:-
    Exklusiv styckningsdetalj från Ibericogrisen. Serveras medium-grillad, glaserad,  på klassisk planka med olivfrästa grönsaker, två såser och friterad potatis
  6. 52 MEJILLOSNES A LA MARINERA 115:-/189:-
    Moules mariniere,Odlade blåmusslor kokta i vitt vin,grädde,vitlök,scharlottenlök och persilja
  7. 53 BACALAO DE LA VILLA 199:-
    Torskrygg med piklade betor hollandaisesås örtfräst potatis
  8. 54 TAPASPLANKA FÖR EN 279:-
    Panerade kyckingbitar,Vitlöschampinjoner,Minihamburgare,aiolipotatis,pilgrimsmusslor, husetskroketter, Piquillopaprika med skaldjur

Kids Menu/Barnmeny

  1. 55BROCHETA DE POLLO CON PATATAS FRITAS 79:-
    Crispy tempurakyckling med pommes frites
  2. 56 SPAGETTI BOLOGNESE 79:-
    Spagetti med köttfärssås
  3. 57 TORTITAS DE NIÑO 75:-
    Pannkakor med sylt och grädde
  4. 58 HAMBURGUESA DE VACA CON PATATAS FRITAS 79:-
    Hamburgare med ketchup och pommes

Dessert

  1. 59 CREMA CATALANA 89:-
    Crème brûlée med karamell
  2. 60 CUAJADA TRES CHOCOLATES CON MERMELADA DE FRAMBUESA 89:-
    Cuajada tre choklad severas med hallon kompot och mynta
  3. 61 HELADO CON FRUTAS 65:-
    Husets glasskreation
  4. 62 PERAS AL VINO 65:-
    Rödvinskokta päron med kanel och vanilj